Les Festes del Remei arranquen amb un emotiu Pregó als peus de la Moreneta

Divendres nit es va celebrar un emotiu Pregó de les Festes Remedianes 2018 a dins de l’església del Remei. La Presentació dels festers se celebrà a l’interior de l’església del Remei, adornada amb flors i als peus de la Verge que va deixar imatges i moments molt especials i emotius.

En una església abarrotada, varen anar entrant tots els festers fins a arribar a Toni i Loli, els clavaris 2018Esta entrada va ser altre dels moments emotius, ja que Loli està embarassada, i el presentador de l’acte va anunciar que el xiquet que du dins, Pau, era el fester més jove que estava vivint estes Festes. Un fort aplaudiment va acompanyar-los fins a l’altar, on es trobava l’escenari amb tota la Majoralia 2018, baix de la Verge.

Després el retor de la Parròquia de l’Assumpció va fer de mantenidor de l’acte: “Fa només un any que estic a Llíria, però ja em sent d’ací” va dir al seu discurs on va contar nombroses anècdotes que ja ha viscut amb este grup de clavaris i Festers.

Este és un xicotet vídeo resum d’este emocionant acte de Presentació amb què comencen les Festes 2018 del Remei.

 

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here