Tots els actes de les Festes del Remei, al detall, per no perdre’s res

Divendres amb el pregó a l’església del Remei comencen oficialment les festes del Remei 2017-18 que ompliran de música, alegria, activitats i molta devoció els carrers de Llíria. Laveudellíria desglossa el programa de festes perquè tots puga’m gaudir de les activitats que ens han preparat la Majoralia 2017-18.

Després d’una setmana de la repartida de la cera i el programa, i de la Cavalcada del convit de la nit de la Descoberta, esta nit de divendres  31 d’agost, comencen oficialment les festes amb una cercavila i pregó a l’esgèsia del Remei.

Dissabte 1 de setembre, II Holi Remei Run la divertida i acolorida cursa que repeteix després de l’èxit de participació i diversió de l’any passat. A les 23 hores al pati del Remei, el grup de DJ’s SPACE ELEPHANTS.

Diumenge 2, 19.00 h: Espectacular Cavalcada Remediana  amb la desfilada de les Comparses de Moros i Cristians, les seues bandes de música i les carrosses que ompliran de confeti, música i alegria els carrers pels més menuts. I per la Nit, al Pati, l’orquestra La Tribu.

Dilluns 3 a la nit: Teatre al pati, la Companyia ALEGRIA delectarà amb un Sainet típicament valencià conegut com a “DIA DE PROVA”, i a continuació RemeiVisió amb el repàs de les cançons més conegudes del festival Eurovisión.

Dimarts 4: el Rock és el protagonista: Nit de rock in Remei, de la mà del grup BAJOQUETA ROCK, que omplirà el pati amb la seua alegria, festa, lletres valencianes i rialles assegurades.

 

Dimecres 5, és el dia més solidari de les Festes.

Dijous 6, a la vesprada primer Concert de Melodies del Carrilló. A la Nit, Festival de Paelles i després ball amb l’orquestra Syberia

Divendres 7, NIT Mora: Desfilada de les comparses Remedianes de Moros i Cristians, commemorant així la victòria cristiana a la Batalla de Lepanto. Finalitzarà el recorregut a l’Església del Remei.

Dissabte 8, La Vespra: Entrada de la imatge de Sant Vicent Ferrer amb motiu de l’any Vicentí, on es commemora els 600 anys d’este sant valencià.

La parròquia ha regalat a l’Església del Remei una imatge de Sant Vicent, que anirà desfilant des de la mateixa parròquia, acompanyat per la Banda Unió Musical, i balls populars fins a l’església del Remei. Després Concert de la Banda Unió Musical.

Diumenge 9, Dia Gran dels Remedians amb el Trasllat i la SOLEMNE PROCESSÓ en honor a la MARE DE DÉU DEL REMEI, amb els Dolçainers, Gegants de Remei, Nanos i Cavallets de la Degollà.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here