Els Trulls de Daüd, un celler de la Llíria moderna, a licitació

Els Trulls de Daüd o Bodegues de Francisquito, ha sigut seleccionats per la Generalitat per a participar en el Programa Operatiu del Fons Europeu de Desenvolupament Regional de la Comunitat Valenciana (PO FEDER) per poder realitzar inversions de millora i recuperació del patrimoni local.

Ara l’Ajuntament de Llíria ha licitat la redacció del Projecte Bàsic i d’Execució per a la rehabilitació dels Trulls de Daüd, una iniciativa que ha posat en marxa la regidoria de Cultura, Turisme i Patrimoni que dirigeix el tinent d’alcalde Paco García Latorre.

Entre moltes altres iniciatives, des de la regidoria de Patrimoni s’ha apostat per completar una sèrie d’actuacions relacionades amb la restauració i consolidació d’este edifici amb un valor històric i volgut per la població de Llíria.

La redacció d’aquest projecte es durà a terme conforme a les conclusions i criteris obtinguts de l’estudi previ de les patologies i estat de l’edifici efectuat pels serveis municipals de l’Ajuntament de Lliría. Els seus resultats es van plasmar en una ‘Memòria Tècnica / Proposta de restauració, consolidació i habilitació dels Trulls de Daüd. Un celler de la Llíria moderna’, un document amb el qual es va concursar en la iniciativa de la Generalitat Valenciana PO FEDER.

El projecte haurà de contenir quatre elements o ítems, com són: La consolidació estructural de la coberta; la proposta d’actuació en paraments exteriors, la proposta d’actuació en els paraments i paviments interiors de l’edificació i la proposta per a l’habilitació i accessibilitat a l’edifici.

El concurs té un preu de licitació de 4.500 euros + IVA. Les persones interessades tenen de termini fins al 7 de setembre per a presentar les seues ofertes. La documentació es pot consultar en la web municipal en el tauler d’anuncis.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here