Les Festes de la Puríssima comencen el divendres. Tots els actes per no perdre’s res

Foto: Sergio Sánchez Puerto

Els Festers de la Puríssima començaren esta setmana amb la repartida del llibret i del ciri pels carrers de Llíria. I ja ho tenen tot preparat perquè este divendres comencen oficialment les Festes amb el tradicional Pregó al Teatre de la Banda primitiva.

A la notícia et mostrem els principals actes per no perdre’t res del que han preparat per gaudir d’unes festes que celebren els 20 anys de la Coronació de la Verge. A més, estem preparant l’agenda per mostrar-te cada dia els actes diaris amb horaris i detalls.

Divendres 24 d’agost a la nit comencen les Festes amb el tradicional Pregó de Festes al Teatre de la Banda Primitiva, seguit del concert del Clarín que interpretarà obres com “suspiros d’España” o l’himne a la Coronació de la Puríssima.

 

 

Dissabte 25, concurs de xarangues. La primera part comença a la vesprada i a la nit, al Pati de Sant Francesc pujaran a l’escenari les tres xarangues inscrites al concurs. Després discomòbil.

Diumenge 26, l’espectacular Cavalcada amb més de 25 carrosses, ompliran de confeti i regals els carrers del raval de Llíria. Per la Nit l’orquestra València amenitzarà la vetlada.


Dilluns 27 d’agost serà la vesprada pels més menuts, amb un berenar d’orxata i fartons.I a la nit, l’espectacle amb música en directe i acròbates “A Todo Tren”.

 

Dimarts 28 d’agost, serà la nit més dolça de l’any amb la merenguina en la batalla més apegalosa de les Festes. Va ser el 1995 quan un grup de majorals, encapçalat pels Clavaris Miguel Ángel Bayarri i   Reme Vicente, van iniciar esta tradició que està plenament arrelada. Després, la Festa de l’espuma per refrescar-se de tant de merengue.

 

 

El dimecres 29, començarà amb la despertà i volteig general de campanes per honrar a la Puríssima que fa 20 anys va ser coronada solemnement. Pel dia de la coronació s’ha preparat una vesprada pels xiquets, un sopar de germanor i un concert a la nit de la Banda Juvenil de la Primitiva.

Dijous 30 d’agost, la Baixà i el besamans a la Puríssima. A la nit a les 00.00 hores gran Remember del DJ’s José Coll per recordar la música del 80 i 90.

Divendres 31, les populars Paelles i una macro-festa al Pati de Sant francès.

Dissabte 2 de setembre, L’ofrena a la Verge, el Rosari blau, i l’actuació del Grup de Danses del Tossal.

Diumenge 2 de setembre, la solemne Processó en honor de la Puríssima concepció posarà fi a les Festes 2018.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here