El Parc del Pic renova els seus jocs pels xiquets

L’Ajuntament de Llíria, a través de les regidories de Parcs i Jardins i la d’Obres, ha reformat recentment l’àrea infantil situada en el Barri del Pic. El parc té ara un total de cinc noves estructures de joc: dos molls individuals, un altre múltiple, un tobogan i un gronxador.

Els treballs de renovació s’han dut a terme durant la setmana passada, temps en el qual els operaris han estat realitzant una posada al dia de la zona infantil de manera completa, des dels jocs fins al paviment de cautxú. La intervenció s’ha realitzat amb la finalitat de corregir la deterioració que presentaven les instal·lacions del lloc.

Els regidors dels dos departaments, Manolo Llavata i Francesc Fombuena, respectivament, han visitat la zona per a comprovar la nova cara que ofereix el lloc després de la inversió de més d’11.000 euros.

Aquest nou espai “s’ha mantingut configurat per a les mateixes edats d’ús originals”, ha explicat l’edil Manolo Llavata.  “Amb açò s’aconsegueix cobrir els diferents estímuls i desafiaments per als i les menors en un lloc amb unes vistes privilegiades”, assenyala el regidor.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here