Una assemblea resoldrà els dubtes sobre el reglament del clavegueram

L’assemblea, que se celebrarà en la Llar del Jubilat el pròxim 17 d’agost a les 19 hores, servirà per a esclarir la dubtes sobre el nou reglament

L’Ajuntament de Llíria, a través de l’àrea de Sostenibilitat, ha convocat una assemblea informativa per a donar a conéixer el nou reglament de la gestió del clavegueram municipal. Aquesta assemblea tindrà lloc divendres que ve 17 d’agost, a les 18 hores, en la Llar del Jubilat de Llíria i servirà per a esclarir els dubtes i preguntes de veïns i associacions.

El nou reglament de la gestió del clavegueram municipal “dóna resposta a una de les reivindicacions històriques de les urbanitzacions de Llíria” ha declarat Elena Jiménez, regidora de Sostenibilitat. D’altra banda, la regidora ha volgut recalcar que el nou reglament “no suposa un cost addicional per als veïns, perquè ningú que no té el funcionament del servei de clavegueram haurà de pagar. Només es tracta d’un instrument legal per a portar avant la gestió de les aigües residuals”.

Fins al moment, el consistori no disposava d’una planificació de gestió del manteniment, ni d’una base de dades cartogràfica de les xarxes de sanejament pel que el nou reglament suposa un “pas més cap a la implantació d’un servici bàsic de clavegueram que era inexistent. Ara, l’ajuntament oferirà aquest servei als veïns i veïnes i, a més, ho farà de forma econòmica i socialment viable”.

La nova ordenança de gestió del clavegueram municipal actua com a pas previ a la creació d’un Pla Director de Sanejament, que marque com, de quina forma i en quantes fases s’ha de dur a terme la implantació del servei en més de 5.000 habitatges del terme municipal.

La regidoria de Sostenibilitat ha mantingut diverses reunions amb les urbanitzacions abans de dur a terme la implantació del servei de sanejament. Ara, l’assemblea informativa del pròxim divendres 17 d’agost servirà per a resoldre els dubtes i preguntes sobre el reglament, que es troba en fase d’exposició pública i participació ciutadana.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here