Llíria continua apostant pels músics locals

La localitat acollirà dos dels concerts del grup Harmonie Ensemble – Orchestra

L’Ajuntament de Llíria, a través de la regidoria de Música, ha apostat per segon any consecutiu per renovar el compromís amb la música de qualitat i els professionals locals d’aquest àmbit realitzant dos dels concerts del cicle Harmonie 2018-2019 que es durà a terme en diverses localitats de la comarca del Camp del Túria.

Pedro Vicente Alamá, regidor de Música, ha destacat que des del seu departament “treballem en fer valdre l’element cultural que ens identifica per tot el món, que és la música”, una labor constant del consistori que pretén fer honor al títol de la localitat de Ciutat de la Música. Gràcies a això “gaudirem de dos concerts: un dirigit per Pascual Cabanes, director artístic i musical de la Harmonie Ensemble – Orchestra, amb música d’A. Dvorák i R. Strauss interpretat amb instruments de vent i l’altre, de música contemporània liderat pel director suec Christian Karlsen”, ha explicat l’edil.

Pascual Cabanes, qui posseeix una consolidada trajectòria musical com a intèrpret, director i docent, també ha manifestat la seua il·lusió per aquesta iniciativa: “Per a nosaltres és molt important poder tornar a oferir dos dels concerts del nostre cicle ací, a Llíria. La majoria dels integrants del nostre grup és de la localitat, així que és un orgull mostrar de nou part del nostre treball a casa”. Finalment, ha agraït el suport, l’ajuda i la col·laboració de l’Ajuntament de Llíria, perquè “sense les institucions locals seria inviable realitzar aquesta música amb professionals consolidats”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here