Llíria rep a una delegació d’estudiants del Centre Bahai

Els alumnes han pogut conèixer el funcionament de la gestió municipal amb una visita a l’Ajuntament de la localitat

L’Ajuntament de Llíria va obrir les seues portes la setmana passada a una vintena d’estudiants del centre Bahai amb l’objectiu que els joves pogueren conèixer de primera mà la gestió municipal dels diferents departaments del consistori i la llavor que realitza l’Administració Pública.

L’alcalde de Llíria, Manolo Civera, ha rebut a la delegació d’alumnes a la Sala de Plens de Ca La Vila, als qui ha donat la benvinguda a la localitat. “Llíria és un punt de trobada habitual d’estudiants. Per això, la ciutat obri les seues portes i es converteix en ambaixadora perquè els visitants coneguen i s’encarreguen de divulgar les singularitats del nostre poble: l’amabilitat dels seus habitants, la nostra cultura, la nostra història, la nostra gastronomia i el nostre patrimoni, entre molts altres valors” ha definit.

La visita ha servit perquè els estudiants entengueren, de forma pràctica com es pot contribuir al desenvolupament i progrés de l’entorn, a través dels seus estudis i disciplines, unes matèries que formen part del programa de l’Institut d’Estudis per la Prosperitat Global. “Ha sigut una experiència molt enriquidora per als alumnes” ha declarat Sergio García, director de la Oficina de Asuntos Públicos de la Comunidad Bahai de España, qui ha afegit que la visita “ha sigut possible gràcies al suport i la sempre bona predisposició de l’Ajuntament de Llíria i de l’alcalde Manolo Civera”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here