Carrases ja disposa d’energia elèctrica

L’Ajuntament de Llíria ha finalitzat les obres de reparació i reposició de les línies elèctriques i de tretze centres de transformació amb una inversió total de 472.487,31 euros

L’Ajuntament de Llíria, juntament amb la resta d’agents col·laboradors, ha completat les obres de reparació de les línies elèctriques i de tretze centres de transformació del polígon industrial de Carrases, després de realitzar una inversió total de 472.487,31 euros.

Este matí, l’alcalde de Llíria, Manolo Civera va comprovar divendres de primera mà l’arribada de l’energització elèctrica a Carrases; acompanyat per Blanca Marín, Secretària Autonòmica d’Economia Sostenible, Sectors Productius i Comerç; Clara López, Jefa de Sector d’Iberdrola de Llíria-Sagunt-Quart-Burjassot; el regidor d’Obres i Serveis; Francesc Fombuena; i David i Lalo Salvo, propietaris de Power Electronics.

Esta obra ha permès l’energització, per part d’Iberdrola, de la mitja tensió del polígon, garantint el subministrament elèctric de fins a 1.5 Mw a Power Electronics, primera empresa instal·lada en el polígon de Carrases; així com a futures indústries, com és el cas de Pintures Montó, que ja ha començat la construcció de la seua nau industrial.

L’alcalde Manolo Civera ha volgut destacar l’esforç que s’ha realitzat “per a finalitzar les obres de reparació i reposició dels centres de transformació en els terminis previstos. Esta obra no hauria sigut possible sense la col·laboració de la Conselleria d’Economia Sostenible, d’Iberdrola i d’Elecnor;  als quals vull agrair la seua implicació en l’obra”. A més, ha volgut assenyalar que “les obres de construcció de la subestació elèctrica de Carrases continuen a molt bon ritme i que, en el futur, aquesta subestació proveirà el subministrament elèctric, no solament al polígon de Carrases, sinó també a la resta de polígons de Llíria i de la comarca”.

Per altra banda, el primer edil ha anunciat que, ens pocs dies, es tancarà el contracte per posar en marxa l’enllumenat públic de Carrases, de manera que el polígon industrial compte amb tot el servei elèctric al complet.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here