La 1a Volta a Espanya de Vespes visita Llíria

L’etapa d’ahir de la 1a Volta a Espanya de Vespes, entre Llíria i Tavernes de la Valldigna, va tindre la seua eixida al parc de Sant Vicent

1a Volta a Espanya de VespesLlíria va ser l’escenari ahir de l’eixida d’una de les etapes de la 1a Volta a Espanya de Vespes. Este repte, organitzat pel Vespa Club d’Espanya, va visitar ahir la nostra localitat, que va ser l’eixida d’una de les etapes d’esta competició.

El Parc de Sant Vicent va ser el lloc escollit per a ser l’eixida de l’etapa que va finalitzar en la localitat de Tavernes de la Valldigna. Esta etapa de la 1a Volta a Espanya de Vespes, que es realitza per relleus, va comptar amb la participació d’una desena de corredors.

Abans de donar el senyal d’eixida a l’etapa, els participants van exposar les seues vespes a l’esplana d’accés del Parc de Sant Vicent. I, a més, també van visitar la Plaça Major de Llíria per fer-se una fotografia a les portes de Ca la Vila.

La 1a Volta a Espanya de Vespes és una iniciativa del Vespa Club Espanya que vol recordar la figura de Sergio Durán. Es tracta d’un recorregut de 6.300 quilòmetres per tota la geografia espanyola, que finalitzarà el pròxim 15 de setembre en la ciutat de Valladolid. En esta ciutat, s’organitzarà a més la 1a Reunió Nacional del Vespa Club d’Espanya.

En esta volta, participen un total de 195 pilots organitzats que pertanyen a 80 clubs de tot el territori nacional. Llíria, que s’ha convertit en un dels llocs de pas de les competicions per etapes – com la Volta Ciclista a Espanya 2017 – no ha volgut faltar en esta competició que uneix a centenars d’amants d’este tipus de motocicleta tan mítica.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here