Un incendi al camí de la Mont-Ravana fa saltar les alarmes

En estos moments, l’incendi està controlat i extingit

Les alarmes contra el foc han saltat esta vesprada, quan s’ha produït un incendi en el camí de la MontRavana de Llíria. L’incendi, que s’ha controlat ràpidament, s’ha extingut fa tan sols uns minuts.

Una volta s’ha donat alerta al foc, els cossos i forces de seguretat s’han desplaçat ràpidament a la zona dels fets. Gràcies a la ràpida actuació de la Policia Local, la Guàrdia Civil, els Bombers i la Protecció Civil; l’incendi s’ha pogut controlar ràpidament i han sufocat l’incendi en la seua totalitat.

A hores d’ara encara no s’ha tancat la investigació; però les fonts a què ha accedit La Veu de Llíria, barallen l’opció d’una font de foc – una burilla de tabac o un focus d’incendi provocat – a l’inici del camí, que després s’ha escampat.

La Comunitat Valenciana es troba alerta extrema per risc d’incendis, a causa de les altes temperatures i l’ona de calor que la regió està patint en els últims dies.

Els incendis són una de les tòniques habituals de l’estiu. L’any passat es van produir dos incendis: una a la Xuliesa i altre a la zona de l’eixida de Llíria cap a Pedralba.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here