Comparteix el teu estiu amb La Veu de Llíria #EstiuLlirià

La Veu de Llíria llança #EstiuLlirià, una secció participativa per a tots els nostres lectors

#EstiuLliriàL’estiu és època de les vacances i això comporta viatges, reunions familiars, dies de platja, riu, piscina, festes… Parelles, amics i família són les persones elegides en tots estos moments. Però este estiu pots compartir tots ixos moments amb la resta del municipi en una nova secció de La Veu de Llíria: #EstiuLlirià, on penjarem els vídeos que ens envieu contant-nos com esteu passant l’estiu.

Per participar és molt senzill. Sols has de gravar-te amb el mòbil – en posició horitzontal: importantíssim – un vídeo de fins a 45 segons mostrant-nos un moment del teu estiu. I després enviar-lo al correu electrònic laveudelliria@gmail.com amb el tema #EstiuLlirià. Fàcil i senzill.

La primera a contar-nos com està passant el seu estiu és la nostra presentadora estrella Elvira, que s’encarrega de presentar el nostre programa Aixina Aixana. Ella ha estat de viatge uns dies i no ha volgut perdre l’oportunitat de compartir-ho amb tots vosaltres. Voleu saber on ha anat?

L’objectiu d’esta nova secció és fer de La Veu de Llíria un mitjà obert a tots els lectors i convertir-la, durant uns dies, en un mitjà 100% participatiu. I és cal recordar que La Veu de Llíria sou tots vosaltres. Vos animeu?#EstiuLlirià

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here