El LLUM Festival converteix a Llíria en «Ciutat de la música… del món»

Música del Senegal, Llatinoamèrica o dels tuaregs. Açò és el que podrem gaudir si acudim al LLUM Festival que s’està celebrant al llarg del cap de setmana en un lloc emblemàtic de Llíria: els voltants de la Sang.

Divendres nit, el grup One Pac & Fellows va inaugurar la primera edició d’esta iniciativa, i el públic va respondre. Grans, joves i xiquets, varen gaudir d’un bon exemple del que s’ha preparat per a este festival de músiques del món.

Este duo hispà-senegalès de soul, funk i ritmes tradicionals africans, està de gira i Llíria es va colar dins el circuit de la música que aposta per la diversitat cultural. Una música per trencar fronteres i connectar a través dels ritmes, com esta versió que varen interpretar d’Àfrica.

Este dissabte, la música llatinoamericana tornarà a omplir de públic els carrers de la Vila Vella i la placeta del trinquet vell. Un Festival que, a més, permet gaudir de les vistes a Sant Miquel i a la resta de Llíria com a marc incomparable en una vetlada d’estiu.
Este cap de setmana, Llíria es converteix en la Ciutat de la música… del món.

 

 

 

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here