La Conselleria d’Habitatge participa en el finançament de les obres de la pujada a Sant Miquel

La consellera d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració de Territori, María José Salvador, ha firmat amb l’alcalde de Llíria, Manolo Civera, l’acord de col·laboració per a dur a terme les obres d’urbanització de la pujada al Reial monestir de Sant Miquel.  

 

El cost total del projecte ascendix a 835.000 euros. La Conselleria aportarà la redacció del mateix i una subvenció de 200.000 euros amb càrrec als pressupostos de 2018, mentres que hi ha el compromís de concedir la mateixa quantitat el 2019. La resta es finançarà amb fons municipals. Està previst que els treballs s’inicien enguany i tinguen una duració de 18 mesos.

El projecte contempla la pavimentació i remodelació de les zones de vianants i rodades, respectant l’estructura de les mateixes i ampliant en la mesura dels possible les voreres i zones enjardinades. Amb esta actuació, es pretén sanejar la zona de construccions insalubres existents, recuperar l’espai que ocupaven estes per a ser tornat a la muntanya i constituir una zona de descans per a les persones que accedisquen al monestir i al poblat ibèric del Tossal de Sant Miquel, declarat Bé d’Interés Cultural (BIC).

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here