Llíria destina més de 800 mil euros per a contractar a 49 jóvens durant un any

Un total de 49 jóvens menors de 30 anys treballaran en l’Ajuntament de Llíria durant un any a través dels programes d’ocupació del SERVEF, EMPUJU i EMCUJU, en el marc del Sistema Nacional de Garantia Juvenil.

Este pla, finançat amb fons europeus, autonòmics i locals, permetrà destinar en la localitat edetana més de 800.000 euros per a la contractació d’estos jóvens desocupats, tant graduats com altres amb una menor formació.

Gran part d’estes persones ha entrat a treballar hui en el consistori i la resta ho anirà fent al llarg dels pròxims dies. Els nous treballadors municipals desenvoluparan les seues funcions en distints departaments municipals, principalment en tasques relacionats amb els seus estudis.

L’edil de Foment Econòmic, Ferran Pina, ha destacat que estos programes “permeten oferir als jóvens un primera ocupació, on adquiriran una experiència professional molt important per al seu futur laboral”.

En este sentit, el regidor ha volgut recordar que l’Ajuntament de Llíria “destinarà, al llarg de 2018, més de 2 milions d’euros a distints plans d’ocupabilitat i formació, que donen oportunitats a col•lectius molt diversos com a jóvens, parats de llarga duració o persones sense formació professional amb dificultats per a accedir al mercat laboral”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here