Rialles i records en el 2n Sopar de Majoralies de la Puríssima

El 2n Sopar de Majoralies de la Puríssima va reunir a tres grups de majorals que competiren en una gimcana

2n Sopar de Majoralies de la PuríssimaLa Cort de Maria va viure dissabte una nit molt especial. I és que es va celebrar el 2n Sopar de Majoralies de la Puríssima; un dia per recordar tots junts, la meravellosa experiència d’haver format part, durant dos anys, del grup de festers de l’Arxiconfraria de la Cort de Maria de Llíria.

El sopar va reunir a tres de les majoralies del Mil·lenni: la Clavaria i Majoralia 2006-2007, la de Paco i Paquita; a la Clavaria i Majoralia 2013-2014, la de MªÁngeles Notario i Paquito; i la Clavaria i Majoralia 2015-2016, la de Rafa Villarejo i Concha la Gloria. I, per descomptat, la majoralia actual: la Clavaria i Majoralia 2017-2018, la de Ricardo i Inma. I van estar també alguns representants – en nombre reduït – d’altres grups de festers.

A més de tots ells, el 2n Sopar de Majoralies de la Puríssima va reunir a fidels, confrares i seguidors del barri del Raval, que no van voler perdre’s l’oportunitat de gaudir d’una nit de germanor, records i moments compartits.

Una volta acabat el sopar, va arribar el moment de jugar, amb una gimcana repleta de jocs, que va fer un repàs per tota la setmana de festes: la penjada de les banderetes, la repartida de la cera, la cavalcada, la merenguina… fins a arribar a la processó, prova en què els participants van haver de reproduir els cabells dels angelets.

Els guanyadors de la gimcana, igual que l’any passat, van ser els membres de la Clavaria i Majoralis 2013-2014, que van celebrar la victòria amb una botella de cava i una bandeja de dolços.

El 2n Sopar de Majoralies de la Puríssima va servir per fer memòria i recuperar els records de tots els Clavaris i Majorals allí presents. Ser fester de la Puríssima és “una experiència única, que et fa viure dos anys meravellosos” van declarar molts dels assistents.

Pocs dies abans de l’inici de les festes de la Puríssima 2018, Ricardo, Inma i els seus majorals van reunir a algunes de les últimes majoralies de l’Arxiconfraria Cort de Maria. Records i nostàlgia que es repetiran a finals del mes d’agost.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here