Uns 200 jóvens músics omplin de música i futur la Plaça Major

Una nit per sentir-se orgullosos com a poble la que es va viure dissabte a la nit a la Plaça major en Festival de Bandes Juvenils “Ciutat de Llíria” 2018. I és que el futur de Llíria com a Ciutat de la música va donar una passa molt reconfortant, amb més de 200 joves músics de les bandes Juvenils de la Primitiva i de la Unió, que passaren per damunt de l’escenari i amb una qualitat que els assistents al concert valoraren com molt gratificant.

La nit començà a les 10.30 amb una desfilada, la Banda Juvenil de la Primitiva va ser la primera a arribar a la plaça des de la Societat, dirigits per Salva Marí.

Després va ser el moment de la desfilada de la Banda Juvenil de la Unió sota la batuta d’Esteban Espinosa.

En el marc de Ca la Vila il·luminada i amb els escuts de les dos societats reflectits en la façana roja de l’ajuntament varen començar l’actuació. La Primitiva va començar;

Després d’un descan,s va arribà el moment de la Unió.

La plaça plena d’aficionats a la música i familiars, més de 1000 persones que varen delectar-se amb estos jóvens músics que deixen, més enllà de qui va tocar millor que ho deixem al gust de cada u, assegurat el futur musical de la Ciutat.

 

Volem agrair a Jose Manuel Gimeno Civera, per la seua col·laboració amb la part gràfica d’esta notícia (fotos i vídeo)

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here