Nelo Bacora fa riure en una nit de teatre molt divertida

El Teatret de Sant Francesc va representar el sainet Nelo Bacora amb molt d’èxit

Nelo BacoraEl Teatret de Sant Francesc va estrenar dijous, després de molts anys, una nova versió del famós sainet valencià Nelo Bacora. Els actors i actrius van posar en joc la seua capacitat de fer riure, en una nit de teatre molt divertida, que va captivar a tots els assistents.

Nelo Bacora va ser una representació amb ritme i moltes rialles. Estes van arribar, especialment, amb les intervencions del personatge de Nelo Bacora, interpretat magistralment per Paco Ibañez, un històric del Teatret de Sant Francesc, qui també es va encarregar de la direcció de l’obra. Ell va ser el gran protagonista de la representació, en què també va destacar el paper d’En Adolfo, l’advocat a qui Nelo Bacora visita.

La versió del Teatret de Sant Francesc va estar condimentada amb xicotets moments musicals, que aportaren frescor a la representació, sobretot en la segona part de l’obra.

El teatre es va omplir, de gom a gom, per a veure esta nova representació del grup de teatre. A pesar de la calor, els assistents es van poder refrescar amb uns gotets d’orxata, que es van repartir durant la mitja part.

El Teatret de Sant Francesc va triomfar ahir amb la representació de Nelo Bacora. Al mes de setembre, durant la Fira i Festes de Sant Miquel, la representaran de nou dintre del II Cicle de Teatre Amateur Local.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here