L’Ajuntament elimina barreres arquitectòniques al carrer Juan Izquierdo

L’Ajuntament de Llíria ha executat recentment les obres d’eliminació de barreres arquitectòniques al carrer Juan Izquierdo, amb l’anivellat dels accessos als passos de vianants.

 

El regidor d’Obres Francesc Fombuena ha explicat que “estos treballs donen resposta als compromisos adquirits per l’equip de Govern amb els veïns, especialment amb les persones amb diversitat funcional, que havien demanat el rebaix d’algunes voreres en el seu itinerari fins a l’estació de Metrovalencia”.

 

Les obres del carrer Juan Izquierdo han consistit en el rebaix dels accessos als passos de vianants, que en l’actualitat no existien en alguns enclavaments i, per tant, dificultava el pas de cadires de roda o carros de bebé. “En el seu lloc es posaran llosetes de botó, de manera que quede tot totalment anivellat i sense obstacles, i amb el tipus de sòl que advertix les persones amb diversitat funcional que hi ha un encreuament”, ha indicat l’edil.

A més, la intervenció ha comportat l’ampliació dels escocells existents a la vorera en el tram des de la “estació de Dalt” fins al jardí de davant al “edifici de la Cens”, incorporant el reg per degoteig automatitzat, i que després de l’estiu, rebrà la plantació de 12 nous arbres, renovant la imatge del carrer.

“Els nostres compromisos amb la ciutadania per solucionar alguns dels problemes d’accessibilitat dels nostres carrers, que són moltíssims, es van complint a poc a poc. El carrer Juan Izquierdo és de molt de trànsit de vianants en el seu recorregut cap a l’estació de Metrovalencia i  la parada de l’autobús metropolità, i amb esta actuació es completen els treballs d’eliminació de barreres arquitectòniques ja executats a l’entorn i en la pròpia estació” ha indicat Fombuena.

Finalment, l’edil ha recordat que l’equip de Govern continuarà treballant per resoldre “els problemes que els veïns troben en els carrers de Llíria i, sobretot, en l’eliminació de les barreres arquitectòniques, el pròxim projecte d’actuació dels quals se centrarà al barri del Raval”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here