Salva Marí i Esteban Espinosa: 12 preguntes, 12 respostes: dos directors

Salva Marí i Esteban Espinosa s’enfronten al test de La Veu de Llíria poques hores abans del Festival de Bandes Juvenils de Llíria 2018

Els directors de les Bandes Juvenils de la Banda Primitiva i la Unió Musical dirigiran demà un dels concerts més importants de l’any en el Festival de Bandes Juvenils de Llíria 2018. Es tracta d’un concert important, perquè dues agrupacions de les dues societats musicals de Llíria actuen una després de l’altra, en un context en què el concert es converteix en un mano a mano.

El Festival de Bandes Juvenils de Llíria 2018 s’acosta al Festival de Bandes i comptarà amb la fórmula de la retransmissió en directe, amb una pantalla on els espectadors i melòmans podran veure de prop als i les joves intèrprets.

Ambdues agrupacions s’han preparat de valent per a esta cita. Durant les últimes setmanes els assajos s’han anat intensificant en les dues agrupacions i, en estos últims dies, més encara.

En la Unió Musical són moltes les nits d’assaig. Els xiquets i xiquetes han assajat, sota la batuta d’Esteban Espinosa, en la terrassa de la societat, en un exercici que els ha servit d’entrenament, ja que el Festival de Bandes Juvenils de Llíria 2018 se celebra a l’aire lliure, enmig de la Plaça Major del poble.

Per la seua banda, la Banda Juvenil de la Banda Primitiva ha viscut una setmana de tallers amb músics professionals de la banda, que han complementat els assajos de cada matí. Salva Marí, com a director, titular és el responsable d’aconseguir treure el millor dels joves músics del Clarín.

Però la prova més difícil no l’han tingut davant dels faristols, sinó que s’han hagut d’enfrontar – com Pablo Marqués i Javier Enguídanos al setembre – a un repte major: el test de La Veu de Llíria. 12 preguntes que han arrancat 12 respostes a dos directors. Salva Marí i Esteban Espinosa s’han enfrontat a este test poques hores abans del Festival de Bandes Juvenils de Llíria 2018.

Vols saber quines han sigut les seues respostes?

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here