El Clarín, un bar obert a tot el món

El bar del Clarín manté la seua essència d’un bar social, però obert a tots els veïns i veïnes de Llíria

el ClarínEl bar de el Clarín és un d’eixos llocs històrics que, com el Bar Carliste, mantenen la seua essència de ser un bar d’una societat, amb un caràcter associatiu. Però, així i tot, el bar és un local obert a tots.

Des del gener passat, Blas i Susana són els encarregats de gestionar este espai, molt diferent d’altres comerços de restauració. “És un bar molt diferent” ens conten. “Els socis i sòcies són una clientela fixa i això, quan entres de primeres, es nota”.

Un treball de cara als socis i la societat que suposa moltes hores de treball. “Donem servei durant tot el dia. Des de l’hora del desdejuni, fins a l’hora de tancament. Saps quan obris, però no quan tanques. De huit a hui, de dilluns a dilluns”.

Però ells, estan molt contents. “Estem molt a gust pel tipus de gent que ve ací al Clarín. Hi ha molt bon ambient, la gent jove de la banda dóna molta vitalitat i, sobretot, la gent gran que ens alegra cada dia”.

Ells insisteixen a dir que el Clarín és un bar obert a tots. “Ací pot vindre tot el món. És veritat que respectem al soci i guardar-los el lloc, per exemple a l’hora de les cartes. Però això no significa que qualsevol puga vindre a llegir el periòdic o veure la televisió”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here