Comerciants i public d’acord: èxit de la Fira a Mos Redó

Fira A Mos RedóMés de 10.000 persones han passat este cap de setmana per la Plaça Major per gaudir i degustar la gastronomia de la Fira a Mos Redó. Però no només ha estat un èxit de públic i ambient, sinó també pels comerciants. Era l’any que més expositors es presentaven de l’última dècada: 21 casetes de restauració i de productes frescos i tradicionals. La Veu de Llíria ha parlat amb alguns d’ells per saber com ha estat la Fira a Mos Redó enguany.

“La Fira ha funcionat” diu Jose Francisco Mira de La Xixonenca. “No només vàrem vendre gelats a la Fira sinó que es va menejar molta gent cap a la Xixonenca de San Francesc i la del carrer de la Unió”. A més, la xixonenca per la Fira havia preparat tres tapes salades de gelat amb sabor de foi, i de filadèlfia que varen resultar tot un èxit per al públic que les va provar.

També des del mercat han mostrat la seua satisfacció malgrat el cansament: “hui estem morts, perquè és molta feina, ja que també obríem al matí en el mercat, però ha valgut la pena” comenten mentre guarden els estris, amb els quals havien decorat la seua parada, una de les més visitades. “La nostra parada com abastava carn, fruites, olives, peix fresc i fins i tot gepolies; ha estat molt transitada. El dijous – dia de la inauguració – vàrem acabar amb tot el que havíem preparat” han comentat el dia després de la Fira, ja des dels seus llocs al Mercat Municipal.

Des de la Federació del Comerç de Llíria també fan un balanç positiu de la Fira A Mos Redó. “Estem molt contents del resultat final perquè ha sigut una fira amb molta diversitat i molta afluència de públic” ha comentat Jorge Navarro, president dels comerciants edetans. “Dissabte va ser el dia amb més consumidors, però tots els dies – fins i tot el dijous – l’afluència de públic ha sigut constant.

Este ha sigut el segon any que la Fira A Mos Redó s’ha celebrat al mes de juliol, després de molts anys dintre de la Fira i Festes de Sant Miquel. I la millora ha sigut notable, respecte a l’any passat. La intenció del consistori i la federació era seguir apostant per l’estiu per a esta fira agroalimentària. Una volta passada, toca fer balanç i començar a pensar en la Fira A Mos Redó 2019.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here