Llíria rep quasi 12.000 euros per a la promoció del valencià

La Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport ha concedit a l’Ajuntament de Llíria una subvenció d’11.924 euros per a la realització d’activitats de promoció de l’ús del valencià en este any 2018.

 

La regidora de Promoció Cultural i del Valencià, Empar Llàcer, ha valorat “la important aposta d’este equip de Govern per potenciar l’ús de la llengua pròpia en tots els àmbits de l’Administració local”.

 

D’esta manera, “un any més hem rebut estes ajudes que reconeixen este compromís amb el valencià, perquè també siga d’ús diari entre la ciutadania”.

 

En este sentit, l’edila ha destacat, per exemple, que “més del 80% dels espectacles teatrals de la programació cultural s’han oferit en la nostra llengua o també hem fomentant la música en directe en valencià amb la nostra participació en el cicle comarcal “Ovidi Montllor” o altres concerts de l’agenda municipal”.

 

A més, en gran part de les publicacions impreses municipals, cartelleria o canals de comunicació digitals, com les xarxes socials, s’usa el valencià.

 

Bus de la Llengua

D’altra banda, Empar Llàcer ha anunciat que el Bus de la Llengua visitarà Llíria els dies 14 i 15 de setembre. Esta iniciativa s’emmarca dins de la campanya institucional de promoció del valencià de la Generalitat, “Sempre teua. La teua llengua”. Escolars i públic de totes les edats podran participar en els divertits tallers que trobaran en este projecte itinerant.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here