Mireia García guanya, de nou,el Concurs de Tomata, i Reme Espejo se’n porta el del Sambarot

La Fira gastronòmica “A mos redó”, va oferir ahir una de les novetats d’esta edició, la celebració de III Concurs de “Tomata Lliriana” i el I de “Sambarot”, organitzats per l’Ajuntament, el Casal Jaume I i les associacions de dones Tyrius i Elles Dones.

Mireria García va resultar la guanyadora en el primer, mentres que Mar Adrià va quedar en segona posició i tercer va ser Axel Pena. No és la primera vegada que Mireia Garcia i son Pare, Marcel·lí Garcia, guanyen este Consurs de Tomata lliriana. Ja enla segona edició el 2017 ho varen aconseguir. 

Pel que fa al de “Sambarot”, la vencedora va ser Reme Espejo, segon lloc per a Lolín Barea i tercer per a Gloria Vidagany. El sambarot és un producte típic de la gastronomia local elaborat a base de tomaca, pebre roig i tonyina.

El regidor de Comerç, Paco García, i el president de la Federació del Comerç de Llíria, Jorge Navarro, van participar en l’entrega de premis dels certàmens, oferits per l’associació de comerciants. En cada un d’ells, es va donar per al primer un sopar per a dos persones valorat en 50 euros, per al segon un val de compra de 30 euros, i per al tercer un val de 20 euros. Els premis es poden gastar en qualsevol dels establiments federats que han participat en la fira.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here