El nou president del PP, Pablo Casado, compta amb el vot de la compromissària Mazzolari

Pablo Casado ja és el nou president del PP i ha comptat amb el vot de Llíria. I és que Reme Mazzolari ha estat una de les 3082 compromissàries que han votat este dissabte al Congrés del PP per elegir al nou president del Partit popular.

Mazzolari, ha votat a favor de Casado, i ha expressat així, l’opinió dels afiliats al PP de Llíria que varen elegir el passat 5 de juliol a les primàriesPablo Casado per una àmplia diferència amb 62 vots enfront dels 6 de Soraya Sáenz de Santamaria. «Estic complint el mandat dels afiliats de Llíria» ha manifestat Mazzolari a este mitja de comunicació poc després d’exercir el vot a Madrid.

Reme, ha estat una de les primeres a felicitar a Casado, amb qui s’ha fet una fotografia per immortalitzar un dels moments més importants a la història del PP, ja que és la primera vegada que els populars realitzen unes primàries per decidir qui dirigirà el partit. «Ho he viscut amb gust, il·lusió i molta emoció» ha manifestat Reme a La veu de Llíria des de Madrid.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here