El Col·legi de la Unió llança una oferta de treball per a professor de primària

Eres mestre d’Educació Primària i busques treball? El Centre Integrat la Unió Musical de Llíria llança una oferta de professor de primària, amb una jornada laboral de 18.75 hores setmanals, per reforçar el seu planter de mestres.

Els requisits per a esta oferta de treball són tres. En primer lloc, tenir la Diplomatura o Grau en Educació Primària. En segon lloc, comptar amb el Certificat de Capacitació en Valencià i, per últim, ser posseïdor del Certificat de Capacitació en Llengua Estrangera, Anglès.

A més d’estos tres requisits, el Centre Integrat Unió Musical de Llíria valorarà tenir les mencions o especialitats acadèmiques en Educació Física i en Anglès. I, també, tindrà en compte altres titulacions o mèrits dels aspirants.

Tots aquells que vulguen optar a esta plaça de professor d’Educació Primària, poden participar en el procés de selecció, sempre i quan presenten el seu currículum en el registre d’entrada de les oficines del centre. Hi ha de temps fins al 30 de juliol, en horari de 09.00 a 14.00 hores.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here