La Conselleria i l’Ajuntament ultimen els detalls pel centre de dia

L’Ajuntament de Llíria i la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives han donat una passa més per a ubicar al municipi un centre de dia per a persones amb diversitat funcional i majors. L’alcalde Manolo Civera i representants de l’equip de Govern s’han reunit este matí a Ca la Vila amb la secretària autonòmica de Servicis Socials i Autonomia Personal, Elena Ferrando, per a continuar ultimant els detalls d’este projecte, que es posarà en marxa dins d’este any 2018.  

En la trobada s’han avançat les qüestions tècniques relacionades amb la distribució i execució dels equipaments. Igualment, s’ha abordat la fórmula de cessió dels espais, de titularitat municipal, del Centre Cívic El Prat que acolliran estes instal·lacions.

A més, l’alcalde Manolo Civera ha recordat que la Conselleria “assumirà l’adequació dels edificis i la posterior gestió del centre de dia”. D’esta manera, “continuem avançant en la posada en marxa d’este projecte, una reivindicació històrica de la nostra ciutat, i que a més formarà part del gran espai socioassistencial planejat al Prat per a convertir a Llíria en un referent dels servicis socials en la comarca”.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here