La Conselleria concedix 12.000€ de subvenció per al Pla Social de Llíria

L’Ajuntament de Llíria ha rebut una subvenció de 12.000 euros de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives per a l’elaboració del Pla Municipal d’Inclusió i Cohesió Social.   

La regidora de Polítiques Inclusives, Vallivana Murgui, ha recordat que el ple de Llíria “va acordar el passat mes de febrer impulsar el desenvolupament d’este programa que actuarà com a ferramenta de planificació, ordenació, gestió i direcció estratègica de les mesures i accions d’inclusió i cohesió social al nostre municipi”.

La posada en marxa del pla comporta la creació del Consell Municipal d’Inclusió i Drets Socials, integrat per distints agents socials, que supervisarà el treball que es realitze a través del programa i on abordaran els problemes multifactorials de vulnerabilitat i empobriment de certs sectors de la població de Llíria.

D’esta manera, es pretén atendre d’una forma més efectiva a persones o col·lectius amb majors necessitats i urgència en assumptes relacionats amb la vivenda, la salut, l’ocupació, l’educació i els servicis socials, entre altres.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here