Darrere el mostrador de la Fira A Mos Redó

La Fira A mos Redó ha obert les portes. Res seria possible sense ells, els comerciants. Ells són els que estan darrere el mostrador perquè tots els veïns i visitants puguem tastar els productes locals i gaudir d’un cap de setmana gastronòmic.

Entre tots, ofereixen una àmplia varietat de productes i aliments tradicionals de Llíria, en una de les edicions més multitudinàries dels últims anys. Carnisseries, gelateries, bars i restaurants són alguns dels comerços que s’han unit a esta 19a edició de la Fira A Mos Redó.

Molts d’ells repeteixen de les edicions anteriors, però enguany són molts els que debuten o tornen després de molts anys d’absència. Molts dels comerços locals i dels restauradors s’han reforçat per la fira amb la família per poder oferir un bon servei als centenars de veïns i visitants que esperen descobrir i enamorar-se dels productes del nostre municipi.

Alguns dels comerciants participen en col·laboració amb algunes associacions, que han volgut participar per fer una fira de tots. Estes són alguns dels protagonistes que ens trobarem darrere dels mostradors si acudim a la Plaça Major este cap de setmana.

La Fira A Mos Redó obrirà fins diumenge, amb una àmplia oferta d’activitats per a grans i menuts. Concerts de música acústica, concerts de les agrupacions local i el plat estrella del III Concurs de Tomata Llíria i el I Concurs de Sambarot.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here