El polígon de Rascanya inicia el soterrament de les línies elèctriques

El soterrament de les línies elèctriques de Rascanya estarà completat en quatre mesos

soterrament de les línies elèctriques de RascanyaEl polígon de Rascanya canviarà la seua fisonomia en els pròxims mesos. Este matí s’han iniciat els treballs per al soterrament de les línies elèctriques de Rascanya, amb una longitud de mig quilòmetre de longitud. Estos treballs duraran aproximadament quatre mesos.

Este matí ha sigut el primer dia de treball per al soterrament de les línies elèctriques de Rascanya. I allí han volgut estar l’alcalde de Llíria, Manolo Civera; la regidora d’Urbanisme, Consuelo Morató; i el regidor d’Obres Públiques, Francesc Fombuena. Ells han estat acompanyats per representants d’Iberdrola, empresa que s’encarrega de l’execució del soterrament de les línies elèctriques de Rascanya.

Este inici de les obres arriba després d’un acord amb Iberdrola per “avançar l’actuació que estava prevista per als pròxims anys” ha explicat Manolo Civera, “ja que es tracta d’un compromís prioritari poder resoldre este històric problema”.

Estos treballs portaran endavant la construcció d’una línia subterrània de mitjana tensió i una reforma del centre de transformació. D’aquesta manera, es permetrà millorar la qualitat del subministrament elèctric d’esta zona industrial.

“L’objectiu de l’Ajuntament de Llíria és realitzar altres inversions en el polígon de Rascanya, per potenciar este sector” ha comentat Civera. “Per això, s’han sol·licitat ajudes a l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial”. Este organisme ha anunciat hui la inversió de 5,7 milions d’euros per als polígons del Camp de Túria i el Camp de Morvedre, dels quals 351.937.27 euros s’invertiran en els polígons industrials de Llíria.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here