La Primitiva sorprèn amb un magnífic concert en el quart concert A 3 Bandes

El Clarín va ser la primera banda a actuar en el quart concert A 3 Bandes, celebrat el passat dissabte a Cullera

La música de banda valenciana va ser la protagonista del quart concert A 3 Bandes, que es va celebrar el passat dissabte a la ciutat de Cullera. La Banda Primitiva de Llíria, Santa Cecília de Cullera i l’Harmònica de Bunyol van demostrar, una volta més, per què València és terra de músics.

El concert, celebrat en la plaça del Mercat als peus del Castell de Cullera, va encisar els espectadors amb tres grans interpretacions, on els músics de les tres agrupacions van demostrar passió per la música, una de les senyes d’identitat de la nostra regió.

Ajuntament de Cullera

La Banda Primitiva de Llíria, el Clarín, va ser l’encarregada d’obrir el quart concert A 3 Bandes. Sota la batuta de Javier Enguídanos Morató, la Primitiva va sorprendre – després dels esdeveniments de les últimes setmanes – amb un molt bon concert, amb més de 90 músics sobre l’escenari. El concert va començar amb una magnífica interpretació del pasdoble Las Arenas, interpretat amb molta expressivitat i subtilesa; i va acabar amb la interpretació de la Simfonia núm. 2 de John Barnes, plena de força i intensitat.

A continuació, va ocupar l’escenari el CIM l’Harmònica de Bunyol – conegut com El Litro – que va interpretar el pasdoble Sombras y Luces i la Simfonia núm. 1 Kaprekar de Kosé Martínez Gallego. L’amfitriona Santa Cecília de Cullera va ser l’encarregada de tancar el concert, amb el pasdoble Paquita y Nieves y Némesis (metàfora simfònica) de José Suñer, obra lliure amb què l’agrupació participarà en el Certamen Internacional de Bandes de Música Ciutat de València.

Ajuntament de Cullera

Abans del concert, les tres bandes van realitzar una cercavila des de l’Ajuntament de Cullera, fins al parc del Mercat; davant totes les autoritats polítiques i musicals i tots els aficionats a la música que no van voler perdre’s este quart concert A 3 Bandes.

Després del concert de la setmana antenior a Bunyol, el cicle A 3 Bandes tanca l’edició del 2018. L’última ronda d’este primer trienni es tancarà l’any 2019, amb dos concerts a Bunyol i Llíria.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here