Les dones protagonitzen Ia segona edició de Llíria Escènica

La segona edició de Llíria Escènica se celebrarà entre els dies 24 i 27 de juliol

El teatre eixirà de nou als carrers de Llíria, amb la segona edició de Llíria Escènica, que se celebrarà entre els dies 24 i 27 de juliol. Este festival convertirà en escenaris alguns dels racons més emblemàtics de la ciutat de Llíria, com el Parc Silvestre d’Edeta, la plaça de la Mare de Déu Antiga o la Plaça Major.

La segona edició de Llíria Escènica ha presentat la seua programació amb un acte, a l’Oficina de Turisme, amb la presència d’Empar Llàcer, regidora de Promoció Cultural; Vallivana Murgui, regidora de Polítiques Inclusives; i directores i actrius de les companyies Teatro del Contrahecho i Atirohecho.

segona edició de Llíria EscènicaPer a l’edició d’enguany, s’han escollit obres «dirigides i protagonitzades majoritàriament per dones, amb temàtiques al voltant de les circumstàncies i la mirada de les dones» ha explicat Empar Llàcer«. Ella ha definit la segona edició de Llíria Escènica com una «programació interessant, que invita a la reflexió i crear consciència de la creativitat artística.

«Es pot fer polítiques d’igualtat des de la transversalitat en totes les àrees municipals» ha declarat Vallivana Murgui. «La cultura pot jugar un paper molt important en estes accions, com demostra l’aposta que hem fet per les dones creadores en este festival».

En esta segona edició de Llíria Escènica actuaran les companyies La Fam amb l’espectacle itinerant The Wolves, La Bandada amb On està la Mercè?, Dunatacà amb Mujer, Atirohecho amb Les solidàries, Escenoart amb Aiguajocs, Teatro del Contrahecho amb Segarem ortigues amb els tacons, Vaivén Circo amb Do not disturb, i Visitants amb Olea.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here