250 noves papereres s’instal·laran per diferents punts de Llíria

L’alcalde de Llíria, Manolo Civera, acompanyat del regidor de Medi Ambient, Francesc Fombuena, ha presentat hui al Parc Silvestre d’Edeta les noves papereres que es van a instal·lar a totes les zones de la ciutat.

 

El primer edil ha destacat que “s’instal·laran a tota la ciutat 250 papereres noves, la major dotació dels últims anys“. A més, esta renovació “tracta de beneficiar a tots els barris del municipi, incloent les urbanitzacions”, ha apuntat per la seua banda el regidor Francesc Fombuena.

L’Ajuntament ha adquirit 250 unitats de color gris amb una capacitat de 50 litres i que inclouen cendrer, la qual cosa ha suposat una inversió aproximada de 17.000 euros. Les papereres seran instal·lades segons siguen subministrades, amb la intenció que estiguen col·locades en la seua totalitat per al mes de setembre.

 

Amb això, l’Àrea de Medi Ambient fa un pas més en la neteja de la ciutat i ha apostat per l’adquisició de papereres amb cendrer perquè no es tiren les puntes de cigarret a la via pública.

 

Igualment, l’alcalde Manolo Civera ha recordat l’interés de l’Ajuntament per facilitar al ciutadà els mitjans necessaris perquè col·labore activament en el manteniment de la neteja de la ciutat i ha explicat que “les puntes de cigarret i els papers són els residus més comuns que els operaris de la neteja retiren diàriament de la via pública, i en concret les puntes de cigarret suposen una quarta part dels desperdicis arreplegats”.

De la mateixa manera, Fombuena hi ha assenyalat que “el fet de tirar estos residus a la via pública, per xicotets que siguen, és un perjuí per a tots i un deteriorament de la imatge de la nostra ciutat”.

Per finalitzar, l’alcalde hi ha apel·lat al sentit del civisme i el cuidat del mobiliari urbà, “perquè el vandalisme sol ser el motiu habitual per a haver de renovar-les”.

Esta iniciativa s’inscriu en el pla “Llíria neta. Gràcies a tu”, que s’està desenvolupant i que tindrà la seua continuïtat amb neteges per mitjà del llançament d’aigua a pressió amb mànegues o amb vehicles mecanitzats en les zones més necessitades, fonamentalment en voreres, zones de vianants públiques i calçades.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here