Llíria forma part del Nou Pla d’Infraestructures Judicials 2018-2021

La Conselleria de Justícia ha presentat este dimarts en el Palau de la Generalitat el nou Pla d’Infraestructures Judicials, on el Consell del Botànic invertirà més de 200 milions d’euros entre els anys 2018-2021 i Llíria està a la llista amb el nou Palau de Justicia amb una inversió de 17 milions.

 

El diputat Autonòmic de Compromís, Paco Garcia Latorre, que ha assistit a l’acte de presentació del nou Pla d’inversions en seus judicials, ha remarcat que finalment, el Partit Judicial de Llíria comptarà amb un Nou Palau de Justícia en Llíria, en uns terrenys de més de 2.000 m2 a la zona del Pla de l’Arc, junt als antics jutjats ubicats en la mateixa zona.

Segons Garcia, la inversió prevista per als nous jutjats de Llíria serà de 17 milions d’euros. Tenint que iniciar a partir d’ara la redacció dels projectes que han de sustentar la futura construcció dels mateixos.

Per al Diputat de Compromís, esta era una reivindicació que Compromís venia treballant des de l’inici de la legislatura, així com una reclamació del personal de justícia que actualment es veuen obligats a treballar en condicions prou deficients, amuntegats en dos seus judicials sense pràcticament espai.

Garcia felicita este nou Pla i espera que el seu compliment no es demore en el temps, ja que fa poc s’ha implantat el jutjat número 7 en Llíria, però, el Partit Judicial ja requereix del número 8, al que cal sumar-li altres serveis i espais, com a la nova Oficina d’atenció a les Víctimes del Delicte que la Conselleria de Justícia ha assignat a Llíria.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here