L’ajuntament cedirà una parcel·la de 2.050 m2 per la construcció del Palau de Justicia

 

Llíria confirma la cessió d’una parcel·la de 2.050 m2  per la construcció del nou Palau de Justicia. Uns terrenys que albergaran les noves infraestructures judicials de la capital del Camp de Túria i que es troben a la zona del Pla de l’Arc, a prop del reten de polícia i dels actuals jutjats. 

Un procés de cessió que ja va començar quan el Ple de l’ajuntament de Llíria, en sessió ordinària celebrada el dia 19 de gener de 2006, va adoptar l’acord de Cessió de parcel·la municipal a la Generalitat Valenciana per a la construcció d’un nou  Palau de Justícia.

Ara l’Ajuntament es ratifica en esta cessió davant l’elaboració del nou Pla d’infraestructures Judicials que en breu presentarà la Conselleria de Justícia. Per això, el consistori de Llíria ha confirmat a la Generalitat la vigència d’esta cessió de terrenys per a que el Partit Judicial puga disposar d’estos nous equipaments en la localitat.

La previsió inicial era albergar vuit jutjats, el Registre Civil, Deganat i dependències per a les Forces i Cossos de Seguretat.  Un edifici modern concebut també perquè els col·lectius professionals, com a advocats i procuradors, disposaren de les seues pròpies dependències per a desenvolupar la seua activitat amb major facilitat.

Amb esta ratificació de la cessió, senyala Paco Garcia, tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Llíria, es dona compliment a una reivindicació històrica i es dona llum verda a la Generalitat per iniciar els tràmits de redacció dels projectes de construcció i la posada en marxa dels mecanismes que puguen dotar al Partit Judicial dels servies i infraestructures que requereix.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here