La Fira “A mos redó” celebra el III Concurs de tomata lliriana i el I de sambarot

Del 19 al 22 de juliol, la tomata serà la protagonista en la 19a edició de la fira agroalimentària “A mos redó”. En el marc d’esta cita anual de la promoció de la gastronomia i els productes locals, la Regidoria de Comerç de Llíria ha preparat per a este esdeveniment un nou element de participació i degustació, el primer Concurs de ‘Sambarot’ i la tercera edició  del certamen de ‘Tomata lliriana’.

Totes les persones de la localitat que siguen agricultores, tant professionals com aficionades, i que tinguen producció pròpia de tomata en els camps de la comarca del Camp de Túria, poden inscriure’s en el Concurs de ‘Tomata lliriana’. 

 

Igualment, les persones aficionades a la cuina tenen una oportunitat de presentar-se al primer Concurs de ‘Sambarot’, un producte típic de la gastronomia local elaborat a base de tomata, pebre roig i tonyina.

 

Posteriorment, els assistents a la fira podran degustar ensalades amb les tomates presentades al concurs i les racions de sambarot acompanyades amb pernil i vi de la terra, amb l’obtenció de tiquets solidaris.

 

Les persones interessades a participar en el de sambarot podran apuntar-se fins al 18 de juliol, mentres que per al de tomact podran fer-ho fins al mateix dia del certamen. Els dos concursos se celebraran el dissabte 21 de juliol en el mateix recinte firal. Les bases estan disponibles en la web municipal.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here