Llíria Jove presenta un ampli programa d’activitats per a l’estiu

La Regidoria d’Infància i Joventut de l’Ajuntament de Llíria ha presentat la programació que oferirà durant l’estiu. Llíria Jove ha confeccionat una àmplia oferta d’activitats que per primera vegada hi ha dividit en un programa dirigit a la població infantil, fins a 12 anys, i un altre enfocat al públic juvenil, a partir d’eixa edat.

En el programa juvenil entra per exemple el Taller de curtmetratge per la Igualtat. Del 3 al 26 de juliol Espai Jove impartit per ANNA GRAU, professora d’Imatge i So i educadora social i JORDI DOMÈNECH, maquillador d’efectes especials i caracteritzador. O el Taller de Gypsy Flow, un projecte d’intervenció amb xiques i xics gitanos.

En este sentit, l’edila Mª Cruz García hi ha assenyalat que “hem preparat una programació que combina formació, valors i diversió en tots els seus aspectes”.

De la mateixa manera, ha destacat que “ens hem centrat en el públic adolescent ja que és el que menys opcions d’oci té normalment i volem que a Llíria troben alternatives per a passar el seu temps lliure d’una manera sana i educadora”.

Per això, tots els dimecres del mes d’agost s’oferirà una edició especial de l’oci nocturn que tindrà la seua continuïtat de manera mensual durant el curs escolar.

Igualment, la regidora ha explicat que “hem arreplegat en la programació les diferents propostes que des d’altres àrees municipals es dirigixen també a este públic perquè coneguen fàcilment l’oferta completa que el municipi posa a la seua disposició”.

Les dos programacions inclouen tallers, activitats d’oci i jocs, actuacions musicals i teatrals, i excursions.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here