José Luis Pérez, nou president del Clarín

José Luis Pérez Veses és el nou president del Clarín, després de l’avançament electoral

José Luis Pérez és, des d’avui, el nou president del Clarín. Ell, juntament amb la seua Junta Directiva, ha sigut proclamat avui en la Junta Extraordinària de la societat, celebrada esta vesprada, al ser l’única candidatura presentada.

La nova directiva de la Banda Primitiva de Llíria agafa el testimoni a Paco Aigües, elegit com a president en febrer del 2016. Després de dos anys, Aigües va decidir realitzar un avançament electoral, amb la convocatòria de la Junta General Extraordinària que s’ha celebrat hui.

El nou president del Clarín ha presentat una Junta Directiva «paritària, amb presència de músics i no-músics, amb gent amb experiència i sàvia nova i, sobretot, que inclou jove». José Luis Pérez ha fet hui un compromís per treballar «des del diàleg i el consens».

L’organigrama de la Junta Directiva ha cridat l’atenció als socis perquè s’estructura en quatre àrees: àrea artística, àrea econòmica i d’organització, l’àrea educativa i l’àrea social. Estes quatre àrees treballaran «de manera coordinada i transversal» per aconseguir els objectius marcats.

La Junta Directiva del nou president del Clarín s’ha confeccionat en un temps rècord, amb menys de dues setmanes. «Si s’haguera tractat d’un procés electoral habitual» ha explicat José Luis Pérez, «la gent té temps de pensar-s’ho, de valorar-ho i de prendre una decisió amb calma. El procés actual ha sigut molt ràpid i, per això, vull donar les gràcies a tota la Junta Directiva per haver-se sumat al projecte tan ràpid».

La Junta Extraordinària, que ha elegit al nou president del Clarín, ha comptat amb la presència de al voltant de 250 socis, una xifra lleugerament superior a l’habitual. Per exemple, l’Assemblea que va proclamar a Paco Aigües com a president, va congregar a 150 socis.

L’organigrama de la nova Junta Directiva de la Banda Primitiva és el següent:

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here