Sant Vicent i centenars de llirians reben a la Mare de Déu dels Desemparats entre crits i aplaudiments

La visita de la Mare de Déu dels Desemparats s’allargarà fins demà a la vesprada

Centenars d’edetans es congregaren ahir, a les set de la vesprada, a l’estació del Metro de Llíria. Tots estaven impacients i nerviosos; expectants. Tots esperaven l’arribada de la Mare de Déu dels Desemparats. Deu minuts més tard de l’hora estipulada, els caps començaren a girar-se i una remor va començar a créixer: la Verge estava entrant en Llíria.

Entre crits i aplaudiments, els edetans i edetanes van rebre a la Mare de Déu dels Desemparats, a la patrona dels valencians, que està visitant Llíria dintre de les celebracions dels 600 anys de la mort de Sant Vicent Ferrer, sota el lema Sis segles d’una devoció.

L’arribada de la Mare de Déu dels Desemparats, en què va estar present la figura de Sant Vicent Ferrer, va estar acompanyada d’aplaudiments i crits: “Visca la Mare de Déu“, “Visca la mare de tots els valencians“, “Valencians, tots a una veu, visca la Mare de Déu“.

Després de l’encontre de les dues imatges que va ser, sens dubte, una de les imatges més esperades de la vesprada; els portants de Llíria – participaren conjuntament els portants de Sant Vicent Ferrer, Sant Miquel, la Puríssima i la Mare de Déu del Remei – van ser els encarregats de portar les imatges de la Mare de Déu dels Desemparats i de Sant Vicent Ferrer.

Acompanyats pels centenars d’edetans, les imatges van recórrer els carrers de Llíria – acompanyades per pètals de rosa – fins a l’Hogar dels Desemparats Santa Teresa Jornet, on va visitar també l’església del Remei. I és que, durant estos tres dies, la patrona dels valencians visitarà la parròquia de l’Assumpció i l’Ermita de Sant Vicent, nomenada Temple Jubilar fa pocs mesos.

Els actes de la visita de la Mare de Déu dels Desemparats s’allargaran fins demà diumenge. En estos moments, com es pot seguir a les nostres xarxes socials, la Mare de Déu dels Desemparats està visitant l’Ermita i el Parc de Sant Vicent.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here