L’IES Laurona, el centre amb la millor nota mitjana de l’EBAU 2018

El centre aconsegueix la millor nota mitjana de l’EBAU 2018 de Llíria amb una nota de 6.569 en la fase general

millor nota mitjana de l'EBAU 2018 de LlíriaL’IES Laurona aconsegueix la millor nota mitjana de l’EBAU 2018 de Llíria, amb una qualificació de 6.569. D’aquesta manera, es converteix en el centre amb millor nota mitjana en la fase general de l’EBAU; seguit pel Centre Privat Francisco Llopis Latorre, l’IES Camp de Túria i el Centre Privat El Prat.

L’IES Laurona obté una nota mitjana en la fase general de l’EBAU de 6.569 punts, amb un 100% d’aprovats. Els 40 alumnes que es presentaren han superat la prova. Estos alumnes van finalitzar el batxillerat amb una mitjana d’expedient de 7.840. Per tant, la desviació entre l’expedient i la prova de l’EBAU és de 1.271.

En segona posició, s’ha situat el Centre Privat Francisco Llopis Latorre que aconsegueix la segona millor nota mitjana de l’EBAU 2018 de Llíria, després de situar-se en primera posició en el curs 2016-2017. Els 24 alumnes del centre que s’han presentat – han provat 23 d’ells – han aconseguit una nota mitjana de 6.479 en la fase general de la prova d’accés a la universitat. Respecte a la nota d’expedient, hi ha una desviació de 1.219 punts, la menor d’entre tots els centres, ja que la nota mitjana del batxillerat va ser de 7.698 punts.

L’IES Camp de Túria és el tercer centre amb la millor nota mitjana de l’EBAU 2018 de Llíria. La puntuació dels 63 alumnes que han realitzat la prova – han aprovat 61 – és de 6.103 punts. Una xifra que suposa una desviació de 1.541 punts – la desviació més gran dels quatre centres – respecte a la nota mitjana de l’expedient, que va ser de 7.644 punts.

Per últim, el Centre Privat El Prat ha presentat sis alumnes a l’EBAU 2018, prova que han superat cinc d’ells. La nota mitjana és de 5.230 punts en la prova general de l’EBAU, amb una desviació de 1.333 punts respecte a la nota de l’expedient, que era de 6.563 punts.

Pel que fa al llistat dels millors centres de la Comunitat Valenciana, els centre de Llíria no es troben entre els més destacats. L’IES Laurona se situa en la posició 234; el Centre Privat Francisco Llopis Latorre, en la 270; l’IES Camp de Túria, en la 375 i el Centre Privat EL Prat, en la posició 452 de 459 centres.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here