Els comerços de Llíria participen en un projecte pioner de recollida de plàstics

La Federació del Comerç, la Diputació de València, el Consorci València Interior i l’Ajuntament de Llíria impulsen esta campanya pionera en tota la Comunitat Valenciana

 

Els comerços de Llíria formen part d’un projecte pioner de recollida de plàstics en tota la Comunitat Valenciana. Es gràcies al programa Life Recypack que realitzarà una recollida gratuïta de plàtic, porta a porta, als comerços que s’adherisquen a este projecte. Es tracta d’un projecte pilot conjunt de la Diputació de València i el Consorci València Interior, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Llíria i la Federació del Comerç de Llíria.

Des d’ahir mateix, dos informadores estan visitant els comerços de la localitat per difondre el programa Life Recypack i informar als comerços de tots els seus avantatges; amb l’objectiu que el reciclatge siga una prioritat en el comerç local. I és que, a més, reciclar tindrà premi perquè els comerços participants competiran pel premi al Comerç Més Responsable i Reciclador.

 

“Estem molt satisfets que la Diputació de València haja triat els nostres comerços per donar inici al programa Life Recypack, ja que es tracta d’un projecte pioner del que el comerç de Llíria es beneficia” explica Jorge Navarro, president de la Federació del Comerç de Llíria. “També, hem d’agrair al Consorci València Interior i a l’Ajuntament de Llíra perquè la seua implicació està sent fonamental”.

El servei de recollida gratuït dels plàstics es realitzarà a través del servei de recollida de cartró que funciona, actualment, en el municipi des de fa anys. A més de la recollida porta a porta, els comerços disposen d’un contenidor especial en l’Ecoparc, on poden dipositar el plàstic per al reciclatge , obtenint punts per a la reducció de la taxa de residus per als comerços.

El projecte Life Recypack es va presentar el passat mes d’abril, a un dels comerços participants,  amb la presència del diputat Josep Bort, l’alcalde de Llíria, Manolo Civera; el regidor de Medi Ambient, Francesc Fombuena; i Jorge Navarro, president de la Federació del Comerç de Llíria.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here