Pablo Casado, guanya a les primàries del PP a Llíria, per àmplia majoria

Pablo Casado ha guanyat les primàries del PP amb el 81% dels vots. Cospedal i Santamaria empaten al segon lloc amb 6 vots cadascuna. primàries del PP a LlíriaPablo Casado ha donat la sorpresa i ha sigut el més votat de les primàries del PP a Llíria, amb 62 vots dels 76 militants que s’havien inscrit per poder votar, és a dir, un 81%. Des de les 09.00 del matí i fins a les 20.30 hores, els militants del Partit Popular han votat en un dia històric per als populars de tota Espanya a la seu del PP a Llíria. Tant és així que han votat els 76 militants inscrits, ningú s’ha volgut perdre estes primàries. Un 100% de participació.
Les primàries del PP a Llíria han triat el seu clar vencedor, però la resta de candidats també han rebut part del suport dels populars de Llíria. El segon més votat, a molta distància, ha sigut un empat entre Maria Dolores de Cospedal i Soraya Sáenz de Santamaría, amb 6 vots cadascuna. Jose M. García Margallo ha tret 2 vots, i 0 vots per les dos candidatures d’Elio Cabanes i de José Ramon García.

Del cens de 514 afiliats locals, 76 militants – al voltant d’un 15% – es varen inscriure per participar en les primàries del PP a Llíria. Un fet que Reme Mazzolari, presidenta del PP de Llíria, ha valorat molt positivament: “Allò que toca és que els afiliats decidisquen entre diverses opcions, cosa que sempre és positiva. I, a més, ho han fet amb total llibertat”.

I és que des de la direcció del PP de Llíria, seguint les directrius del partit a la Comunitat Valenciana, no s’ha mostrat suport ni predilecció per cap dels candidats. “Hem cregut en el procés democràtic i hem defensat la total neutralitat”. Tant és així que als grups de WhatsApp del partit edetà s’han restringit les mostres de suport als diferents candidats, que han quedat per a l’àmbit privat.

A pesar que cap dels candidats valencians era el favorit a les primàries del PP, Mazzolari ha valorat molt positivament la presència de dues candidatures d’àmbit valencià: “S’havia de notar que som la segona autonomia amb més afiliats al partit i amb major representació”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here