Llíria felicita al Club de Gimnàstica Rítmica pels seus èxits al Campionat d’Espanya i a la Copa

El Club Gimnàstica Rítimica Llíria, ha aconseguit diverses medalles al Campionat d’Espanya meste cap de setmana. Per este motiu, les xiquetes del Club, encapçalades pel seu president José Castellano, han estat rebuts a l’Ajuntament de LLíria per felicitar-les pels èxits aconseguits en l’últim Campionat d’Espanya d’Equips i la Copa d’Espanya de Conjunts celebrades recentment a Saragossa.

Els equips dirigits per les entrenadores Mónica i Sonia Castellano i Lorena Gorris van obtindre diverses medalles en esta competició. El conjunt sènior format per Ariadna Arias, Sonia Vercher i  Denisse Portolés, va aconseguir la medalla de bronze en el Campionat d’Espanya, la qual cosa a més li va suposar l’ascens a la Primera Categoria. A més, la gimnasta Denisse Portolés es va proclamar subcampiona nacional en la final de cércol.

Pel que fa a la Copa d’Espanya, l’equip aleví va resultar vencedor en la seua categoria i subcampió per autonomies. Este conjunt estava integrat per Carolina García, Marina Badía, Natalia Hernández, Rocío Gallardo i Valeria Aleixandre.

A més, les júnior també van ser subcampiones d’Espanya per autonomies. Este equip estava representat per Ana Sanz, Iris Cuesta, Denisa Balaj, Marta Tomás, Natalia Giner i Nuray Hernández.

L’alcalde Manolo Civera va voler felicitar a tot el club i les jóvens gimnastes “per este nou èxit en una competició nacional, ja que s’està convertint en un costum rebre-les tots els anys per estos triomfs plens d’esforç i sacrifici, i dels que la ciutat de Llíria se sent molt orgullosa”.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here