El I Festival Mascotes de Llíria se celebrarà el 7 d’octubre

La Regidoria de Benestar Animal presenta el I Festival Mascotes de Llíria

I Festival Mascotes de Llíria
Llíria celebrarà el I Festival Mascotes de Llíria el pròxim 7 d’octubre, tal com ha anunciat hui la Regidoria de Benestar Animal, a través d’una nota de premsa. Esta innovadora proposta busca sensibilitzar i comprometre els participants en l’educació, la conscienciació i els respecte pels animals i el seu entorn; a més de ser un encontre divertit per a totes aquelles famílies amb mascotes.

Dintre del I Festival Mascotes de Llíria es realitzaran xerrades i dinàmiques de grup. I, a més, també hi haurà activitats que permeten dirigir la comunicació educacional. «L’educació és el millor camí a seguir per a la convivència entre mascotes i persones» ha assegurat Elena Jiménez, regidora de Benestar Animal. «Tenir una mascota és una gran responsabilitat perquè l’animal necessita protecció i ha d’habituar-se a conviure amb un entorn i les seues normes».

Per això, el I Festival Mascotes de Llíria se celebrarà en un entorn – encara està per determinar la ubicació – que funcione com un macroespai on es puguen celebrar activitats de tot tipus: música en directe, zona d’oci, espai per al comerç local i associacions d’ajuda animal, zones de xerrades…

L’objectiu és conscienciar perquè els edetans i edetanes mantinguen conductes cíviques, en tot allò referent amb la cura i vigilància de les mascotes. A més, al I Festival Mascotes de Llíria es posarà especial atenció a la necessitat i responsabilitat de recollir els excrements dels animals, especialment dels gossos.

A més d’esta iniciativa, l’Ajuntament de Llíria recorda que hi ha una partida al pressupost municipal de 9.000 euros per a l’esterilització felina, amb què s’espera arribar a les 250 esterilitzacions anuals i controlar gran part de les colònies de gats del municipi.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here