11 persones reforcen el servei de replega de residus durant l’estiu

Un total d’11 persones reforcen des d’esta setmana el servici municipal de replega de residus a Llíria per a tots els mesos estivals, període en què es multipliquen les necessitats en les urbanitzacions per l’augment poblacional i s’acumula un nombre més gran de tones de podes i fem.

Amb la incorporació de 7 peons i 4 xòfers a la brigada de Residus Sòlids Urbans (RSU), la regidoria de Sostenibilitat complix a una necessitat bàsica que té el municipi, alhora que s’han convocat dos borses de treball per a renovar les existents, la qual cosa permetrà donar cobertura a una correcta prestació del servici.

Per a la regidora de l’àrea, Elena Jiménez, “este continua sent el compromís amb la ciutadania, oferir un servici òptim durant tot l’any al nucli urbà i les urbanitzacions”.

A més, amb estes contractacions “es pretenen cobrir totes les rutes existents, tant al nucli urbà com a les urbanitzacions, ampliant alguna d’elles i millorant la neteja de restes de poda i de la multitud d’abocadors incontrolats que es generen al voltant dels nuclis de població i junt amb els contenidors”.

Elena Jiménez ha fet igualment un crida a la ciutadania, “perquè hi haja un major civisme i que s’utilitzen els servicis municipals que oferix el consistori en matèria de reciclatge i de replega d’efectes, els quals contribuïxen a millorar la qualitat de vida i mantindre nets els nostres carrers, ja que són totalment gratuïts i estan a l’abast de totes les persones usuàries”.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here