18 estudiants comencen a treballar gràcies a La Dipu et Beca 2018

Els estudiants de La Dipu et Beca 2018 treballaran durant els mesos de juliol i agost

La Dipu et Beca 201818 estudiants de Llíria han començat a treballar a l’Ajuntament de Llíria, gràcies al programa La Dipu et Beca 2018. Un any més, este programa de la Diputació de València ofereix la possibilitat a joves estudiants universitaris o de cicles professionals de treballar, durant uns mesos, en l’administració local. D’aquesta manera, podran posar en pràctica els coneixements apresos durant la seua formació.

Els estudiants del programa La Dipu et Beca 2018 han arribat hui al consistori edetà, on han sigut rebuts pel tinent d’alcalde, Paco García; per Carmen Feltrer, regidora d’Educació i per Vallivana Murgui, regidora de Polítiques Inclusives de l’Ajuntament de Llíria.

Durant els pròxims dos mesos, els 18 estudiants del programa La Dipu et Beca treballaran en diferents departaments del consistori edetà, segons la seua formació i els seus estudis. En este sentit, amb el seu treball, reforçaran algunes àrees de l’Ajuntament de Llíria durant el període vacacional dels treballadors municipals.

La Dipu Et Beca és un programa de treball juvenil, que va arrancar a l’estiu del 2009. Des d’aleshores, no ha fallat cap estiu i ha donat oportunitat laboral a centenars d’edetans i edetanes que, en la majoria de casos, ha pogut tenir la seua primera experiència en el món laboral.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here