El SERVEF destina 4 milions d’euros para per contractar joves al Camp de Túria

El SERVEF a través dels programes EmCuJu (Empleo Cualificado Juvenil) i EmPuJu (Empleo Público Juvenil) de la Generalitat Valenciana impulsa la contractació de persones joves menors de 30 anys en els diferents municipis de la comarca.

El municipi de Riba-roja, amb una subvenció d’1.019.297,65 €, és el que major ajuda econòmica rep, seguit pel de Llíria amb 750 mil euros i Bétera amb 537 mil. La resta de localitats reben ajudes que oscil·len entre els 80 mil i els 300 mil euros. La Mancomunitat del Camp de Túria també ha estat incorporada a aquest programa amb una ajuda de 226 mil euros.

Ara, els consistoris estan preparant i realitzant les seleccions de personal, el qual cobrirà llocs a les diferents àrees de gestió dels ajuntaments: des de serveis socials, animació ciutadana, medi ambient, urbanisme, normalització lingüística, promoció econòmica, joventut, educació, esports i atenció al ciutadà, entre d’altres.

El programa EnCuJu és el més sol·licitat pels ajuntaments, amb una quantia de 2.293.545,36 €, mentre que el programa EmPuJu se situa en 1.762.218,93 €. Els quals donaran la possibilitat de contractar una mitjana de 240 joves de tot el Camp de Túria.

Garcia assenyala que el Consell ha destinat 50 milions d’euros perquè les entitats  locals puguen contractar persones joves menors de 30 anys. D’aquesta manera, uns 2.800 joves començaran a treballar durant 1 any gràcies al programa T’Avalem Joves Plus. Aquesta xifra s’afegeix als més de 3.000 beneficiaris als quals aquest programa va permetre donar una oportunitat laboral l’any passat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here