Marta Torres i Edurne Romero, Falleres Majors de Llíria 2019

La Junta Local Fallera ha escollit les Falleres Majors de Llíria 2019 en un acte celebrat esta vesprada a Cala Vila

Marta Torres i Edurne Romero.Estos dos noms passaran a la història de les falles de Llíria. I és que, fa pocs minuts, la Junta Local Fallera les ha elegit com a Falleres Majors de Llíria 2019. Ha sigut en un emocionant acte, celebrat al saló de plenaris de Ca la Vila, que es s’ha omplit de falleres i fallers per aplaudir a les seues noves regines.

L’elecció d’enguany, a pesar de ser emocionant, no ha estat carregada de suspens o tensió, perquè Marta i Edurne eren les úniques candidates al càrrec de Falleres Majors de Llíria 2019. De fer, Marta repeteix experiència perquè va formar part de la Cort d’Honor del 2018. Per tant, encara que amb nervis, tenien el convenciment que serien les representants de les falles de Llíria per al pròxim exercici.

Marta té 24 anys i pertany, des de fa  20 anys, a la comissió Falla Avinguda dels Furs. Actualment, ha acabat els seus estudia i treballa d’hostessa i comença l’exercici amb moltíssima il·lusió: “Estic molt emocionada perquè damunt rebré la banda de mans de Carmen”.

El món infantil, per contra, estarà representat per la xiqueta Edurne, que té 10 anys i ha acabat cinqué de primària. Des de ben menuda ha viscut les falles en primera persona i ara té l’honor de convertir-se en la Fallera Major Infantil de tots els xiquets i xiquetes de Llíria: “Este matí no podia parar de plorar”.

Marta i Edurne han començat hui esta aventura, este somni. Un somni que ha acabat per a MªCarmen Tórtola Nebot i Ainhoa Martínez. Elles deixen la seua banda, però seran per sempre les Falleres Majors de Llíria 2018. “…”

Este 29 de juny del 2018 ha sigut un dia emocionant.  Marta i Edurne donen la benvinguda a un any inoblidable, MªCarmen i Ainhoa diuen adéu a 365 dies replets de records i experiències; i el món faller viu el primer gran acte de les pròximes falles: l’elecció de les Falleres Majors de Llíria 2019.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here