La Geperudeta visitarà el parc de Sant Vicent en la seua visita a Llíria

La visita de la Mare de Déu dels Desemparats a Llíria serà els pròxims 6, 7 i 8 de juliol
visita de la Mare de Déu dels Desemparats a Llíria
Manolo Guallart /Facebook: Confraria Sant Vicent Ferrer de Llíria

Tot preparat per a la visita de la Mare de Déu dels Desemparats a Llíria. La Geperudeta visitarà el poble de Llíria els pròxims dies 6, 7 i 8 de juliol; com ja contàrem en exclusiva a La Veu de Llíria. Esta visita s’emmarca dintre de les celebracions del 600 aniversari de la mort de Sant Vicent Ferrer: Sis segles d’una devoció.

Dintre dels actes que la Confraria de Sant Vicent ha preparat; destaca la visita que la Geperudeta realitzarà al parc de Sant Vicent, el dia 7 de juliol. Eixe dia, simulant la rogativa del dia de la festivitat de Sant Vicent, els edetans i edetanes acompanyar la imatge de la patrona de València en el seu recorregut fins al parc de Sant Vicent.

Eixe dissabte serà un dia molt especial. A partir de les 19 hores, totes les comunitats parroquials de Llíria oferiran els seus precs i el seu amor a la Mare de Déu dels Desemparats, en una multitudinària ofrena de flors, des del parc Silvestre d’Edeta fins a la Plaça Major. Una ofrena que recordarà molt a la celebrada a l’estiu del 2015, quan la parròquia de Maria Mare va celebrar el 50 aniversari de la parròquia.

A banda d’estos dos actes, la visita de la Mare de Déu dels Desemparats a Llíria es completarà amb altres activitats: vigílies, sopars populars i mostres del folklore popular i històric de Llíria.

La programació de la visita de la Mare de Déu dels Desemparats a Llíria és la següent:

DIA 6 DE JULIOL

A les 19.00 hores. Arribada de la Verge a la nostra ciutat, a qui esperarem amb el nostre copatró Sant Vicent Ferrer, en l’esplanada del metro i disparada de les vint-i-una salves d’honor.

A continuació, ens traslladarem pel C/Juan Izquierdo, C/ Reixuxena, C/Andoval fins a arribar a l’Asil d’Ancians Santa Teresa Jornet. Durant el recorregut, estarem acompanyants per un grup de tabal i dolçaina que anirà obrint el pas i un grup de músics, que tancaran la comitiva.

A les 21.30 hores. Ens traslladarem a l’església parroquial de l’Assumpció on, des de les 22.30 hores, tenim prevista realitzar una vigília d’oració.

DIA 7 DE JULIOL

A les 09.00 hores. Rogativa de la nostra parròquia a la nostra ermita i Temple Jubilar de Sant Vicent Ferrer, amb el següent recorregut: Pl. Major, Pl. 9 d’octubre, Pl. Partidors, C/Sant Vicent, C/Pla de l’Arc i camí de Sant Vicent.

Esmorzarem i celebrarem una missa solemne en valencià, en què aquells que ho desitgen podran obtenir les indulgències de la Santa Església.

A les 13.00 hores. Tornarem al Temple Parroquial amb este recorregut: Camí de Sant Vicent, Avinguda dels Furs, C/ José Pérez Cotanda, C/La Venta, C/ Camí Ample, C/Miguel Abriat Cantó, C/Puríssima, C/Major, Pl. 9 d’octubre i Pl. Major.

A les 19.00 hores. Gran ofrena floral per a la nostra Verge, on totes les confraries, Majoralia Extraordinària de Sant Vicent, Festers de la Cort de Maria, Festers de la Verge del Remei, les distintes comissions falleres, les comparses mores i cristianes i, per descomptat, totes aquelles persones que ho desitgen, que donaran colorit especial a este dia tan entranyable.

Hi haurà un punt de concentració per poder establir el recorregut per a totes les edats. Estarà situat darrere del col·legi Sant Vicent i es recorreran el següent recorregut: C/ Alcalde José Pérez Cotanda, C/Sant Vicent Ferrer, Pl. Partidors, Pl. 9 d’octubre i Pl. Major.

A les 21.30 hores. Sopar popular a la Plaça Major i Nit de Folklore valencià amb cants d’estil valencià i danses, a càrrec del Grup de Danses El Tossal.

DIA 8 DE JULIOL

A partir de les 08.00 hores, la parròquia estarà oberta per aquells que vulguen orar en la intimitat a la Verge.

A les 12.00 hores. Solemne Eucaristia en la parròquia de l’Assumpció amb la participació de les agrupacions corals de la nostra localitat.

A les 19.00 hores. Breu recorregut de la Geperudeta per alguns dels carrers cèntrics de Llíria, amb el següent recorregut: Pl. Major, C/Juan Izquierdo, C/Mestre August Roca, Pl. Major, Pl. 9 d’octubre, Pl. Partidors, C/Sant Vicent de Paul, C/Sant Miquel, C/Llibertat, Pl. Partidors, Pl. 9 d’octubre i Pl. Major.

En arribar, es realitzarà un solemne comiat a la Geperudeta per part de les autoritats eclesiàstiques i civils de la localitat, així com de tot el poble que vulga demostrar el seu agraïment per poder tenir entre nosaltres i tant de prop a la Mare de Déu dels Desemparats.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here