Llíria rep pel projecte SimbioTIC el premi AEE Spain Chapter

L’AEE Spain Chapter, la secció espanyola de l’associació mundial de major reconeixement de professionals relacionats amb l’energia, ha concedit a l’Ajuntament de Llíria el premi a la millor institució pública en el marc del I Congrés d’Enginyeria Energètica-IENER’18 que se celebra a Madrid.

L’alcalde Manolo Civera va rebre anit esta distinció que reconeix els èxits del consistori edetà en el desenvolupament i promoció de l’energia sostenible i l’eficiència energètica, en la pròpia administració pública, les empreses i la ciutadania, a través de la seua aposta pel projecte SimbioTIC. Precisament, esta iniciativa serà presentada esta vesprada en una de les sessions de treball del congrés.

Els premis concedits per esta associació d’enginyers d’energia té com a finalitat reconéixer l’excel·lència del treball de professionals, organitzacions i empreses en matèria energètica.

A més de l’Ajuntament de Llíria, han sigut guardonats el Grup Fulton a la millor empresa, el Col·legi d’Enginyers Industrials de Galícia a la millor associació, Nuria Gallego Salvador de FCC Industrial a la millor enginyera d’energia, i EspaiZero de Wattia Innova al millor projecte d’energia.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here